Blog

5 Klinik Terbaik Untuk Pembedahan Faraj Di Kuala Lumpur

Di Asia Selatan, rawatan pembedahan faraj semakin popular dan Malaysia juga tidak terkecuali. Rawatan pembedahan faraj ini akan membantu mengaktifkan dan memperbanyakkan kolagen pada faraj supaya dapat mengetatkan bahagian faraj wanita. Terdapat banyak klinik di sekitar Kuala Lumpur yang menawarkan prosedur ini. Namun demikian, apakah klinik terbaik buat anda? Kami telah memudahkan kerja anda dengan menyediakan senarai khas klinik yang menawarkan rawatan tersebut dan merupakan antara klinik terbaik di Kuala Lumpur.

image

KLINIK ESTETIK NEXUS

80 reviews

Alamat: LG 10, Lower Ground Floor, Wisma UOA II, Jalan Pinang, 50450 Kuala Lumpur

No Telefon:  +6017-2163 569 / +60321635699

Mengenai Klinik Nexus

Bertempat di tengah-tengah bandar Kuala Lumpur, ia merupakan salah sebuah klinik yang terkenal bagi rawatan pembedahan faraj. Rawatan ini dapat menghasilkan lebih banyak kolagen untuk mengetatkan faraj.

Doktor di Klinik Nexus

  1. Dr Jasmine Ruth (MBBS, Diploma dalam Perubatan Estetik, Lesen Antarabangsa dalam ‘Stem Cell Therapy’, Sijil dalam Terapi Hormon, Injector dalam Kesihatan Seksual Lelaki) merupakan seorang pakar dalam bidang estetik dan juga beliau memperkenalkan Klinik Nexus ke mata dunia. Ramai klien dari dalam dan luar negara mencari beliau bagi sebarang masalah estetik yang dihadapi.
  2. Dr Preetha mendapat ijazah pertama beliau dalam bidang Sains dan Genetik dari Universiti Malaya, BSc (Hons) 2002. Beliau merupakan antara doktor yang terbaik dalam bidang estetik yang melibatkan Botox di Kuala Lumpur.

Galeri

Testimoni

"Saya baru melepasi sesi ketiga pembedahan faraj di klinik ini. Bukan sahaja saya, malah suami saya pun telah sedar akan perubahan pada faraj saya."

Mariam B

image

KLINIK MEDIVIRON UOA

63 reviews

Alamat: LG 9, Lower Ground Floor, Wisma UOA II, Jalan Pinang, 50450 Kuala Lumpur
No Telefon: +603-2163 5888

Mengenai Klinik Mediviron UOA

Klinik ini merupakan antara klinik yang termahsyur di Kuala Lumpur bagi rawatan pembedahan faraj. Ia mempunyai senarai klien yang ramai dari seluruh negara. Selalunya antara perkhidmatan yang terkenal di klinik ini mempunyai senarai temu janji yang panjang. Para doktor dilatih di luar negara untuk memastikan perkhidmatan yang efektif diberikan kepada semua orang.

Doktor di Klinik Mediviron UOA

  1. Dr Douglas mendapat ijazah perubatan beliau dari Pusat Perubatan Moscow, Rusia dan telah menamatkan pengajian beliau dengan kepujian tertinggi dalam bidang perubatan estetik.
  2. Dr Aris Mazlan telah menamatkan pengajian beliau dari Pusat Perubatan Moscow, Rusia sebagai seorang ‘Doctor of Medicine (MD)’ serta telah membuat pengajian lanjut dalam bidang perubatan estetik. Beliau mempunyai klien dari seluruh Malaysia.

Galeri

Testimoni

"Saya mendapatkan rawatan pembedahan faraj di klinik ini dan sangat puas hati akan hasilnya"

Neera N

image

PUSAT PAKAR KULIT DR KO

33 reviews

Alamat: 52A 2nd Floor, off Jalan Puchong, Jalan Op 1/5, Pusat Perdagangan One Puchong, Puchong, Selangor, Malaysia

No Telefon: 1800 22 3322

Mengenai Pusat Pakar Kulit Dr KO

Klinik ini dibuka pada tahun 1997 oleh Dr KO dan telah berkembang pesat sehingga sekarang. Kini, klinik ini sangat terkenal dengan kepakarannya dalam bidang dermatologi serta rawatan pembedahan faraj yang ditawarkan.

Doktor di Pusat Pakar Kulit Dr KO

  1. Dr Ko Chung Beng ( Consultant Dermatologist, MBChB, MRCP, Dip S.B.Derm, AM ) merupakan doktor yang membuka klinik ini dan merupakan pemilik beberapa cawangan di seluruh Malaysia.

Galeri

Testimoni

" Saya rekomenkan klinik ini kepada semua orang kerana staf di sini sangat baik hati serta sangat bersabar dalam menjawab soalan saya berkaitan dengan rawatan pembedahan faraj. "

Chloe R

image

KLINIK DA VINCI

20 reviews

Alamat: The Boulevard Office City, 15-2, Lingkaran Syed Putra, Mid Valley City, 59200 Kuala Lumpur, Malaysia.

No Telefon: +60 3-2282 2698

Mengenai Klinik Da Vinci

Klinik Da Vinci merupakan sebuah klinik estetik  yang terletak di tengah-tengah bandar Kuala Lumpur. Klinik ini sangat terkenal dengan rawatan pembedahan faraj yang dapat membantu ramai wanita d luar sana.

Doktor di Klinik Da Vinci

  1. Dr Tristan Tan memulakan kerjaya beliau sebagai seorang doktor perubatan sejak 2006. Selepas itu, beliau mula berminat dalam bidang estetik  dan kemudian menolehkan fokus kerjayanya ke arah bidang estetik untuk mendapatkan pengalaman. Sekarang, beliau mempunyai lebih daripada 10 tahun pengalaman dalam bidang estetik .

Galeri

Testimoni

"Klinik ini menawarkan rawatan pembedahan faraj yang sangat bernas dan berkualiti. Masalah faraj saya telah menemui jalan penyelesaian"

Diana O

image

LACO PUSAT PAKAR RAWATAN KULIT

19 reviews

Alamat: 27, Jalan Merbah 3, Bandar Puchong Jaya, 47100 Puchong, Selangor

No Telefon: +603 8079 0303

Mengenai Laco Pusat Pakar Rawatan Kulit

Klinik ini mempunyai lebih daripada 10 tahun pengalaman dalam bidang estetik . Dengan menambahkan keanggunan dan kecantikan ramai orang di luar sana, keyakinan diri juga dapat dibantu dibina di klinik ini.

Doktor di Laco Pusat Pakar Rawatan Kulit

  1. Dr Danielle Wong June Faye merupakan seorang doktor perubatan yang mendapat ijazahnya dari Kursk Universiti Perubatan. Beliau merupakan pakar estetik  di cawangan Puchong. Beliau juga sangat terkenal dengan kehandalan dalam rawatan pembedahan faraj.

Galeri

Testimoni

"Rakan saya telah rekomenkan kepada saya untuk datang ke klinik ini bagi rawatan pembedahan faraj. Memang tidak dapat dinafikan hasilnya sangat baik dan saya dapat sedari perubahan yang berlaku."

Jenny V

Klinik-klinik ini merupakan antara klinik terbaik di Kuala Lumpur untuk melakukan pembedahan faraj. Anda boleh mendapatkan nasihat daripada pakar estetik  di setiap klinik ini yang akan memastikan anda berasa selesa sepanjang tempoh prosedur. Sekiranya anda mendapati informasi ini tidak mencukupi atau anda ingin mengetahui sesuatu perkara dengan lebih lanjut, sila emel pihak kami di alamat emel contact@nexus-clinic.com